ترویج کتابخوانی با طرح جام
  • تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۰۲/۱۶
  • تعداد بازدید: ۱,۶۷۷

ترویج کتابخوانی با طرح جام

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر با اشاره به نیاز جامعه به کار فرهنگی، درباره توسعه و ترویج کتابخوانی گفت: در بحث مطالعه، تا کنون طرح های متعددی در سطح کشور به انجام رسیده و هر کدام نیز توفیقاتی داشته است.

به گزارش ایسنا، منطقه همدان، غلامرضا جمالی زاده پنجشنبه 14 اردیبهشت در ستاد اجرایی جام باشگاه های کتابخوانی کودک و نوجوان شهرستان ملایر، اظهار کرد: در طرح راه اندازی جام باشگاه های کتابخوانی کودک و نوجوان که دومین سال از اجرای آن می گذرد، گروه های سنی تا 16 سال اعضای این باشگاه ها را تشکیل می دهند و از اهداف مهم آن ترویج کتابخوانی گروهی است.

وی افزود: این طرح برای نخستین بار در سال 95 در 16 شهر کشور اجرا شده و امسال قرار است در بیش از 70 شهر برگزار شود که ملایر یکی از آنهاست.

جمالی زاده عنوان کرد: هدف از طرح جام باشگاه های کتابخوانی کودک و نوجوان، همه گیر کردن کتاب و کتابخوانی به ویژه در کودک و نوجوان است و وظیفه اصلی باشگاه های کتابخوانی، بسترسازی برای جذب کودکان و نوجوانان به کتاب و مطالعه با استفاده از روش هایی همانند مطالعه گروهی، نقد و بررسی، مبادله کتاب و نامه به نویسندگان است.

جمالی زاده فعالیت جام باشگاه های کتابخوانی را همانند مسابقات و جام های ورزشی دانست و گفت: طراحان و کارشناسان این طرح برای گسترش کتابخوانی در کودکان و نوجوانان تدابیری نو را اندیشیده اند و افراد علاقمند برای فعالیت و رقابت در این طرح شرکت داده می شوند.

وی خاطرنشان کرد: افراد بعد از طی دوره آموزشی که از 24 تا 26 اردیبهشت در همدان برگزار می شود، به عنوان مربی، گواهی شرکت و صلاحیت تأسیس و راه اندازی باشگاه داده می شود.

وی افزود: این مربیان می توانند توسط کانون های پرورش فکری کودک و نوجوان، کتابخانه های عمومی، اداره آموزش و پرورش، پایگاه های مقاومت بسیج و کانون های فرهنگی و هنری مساجد، جمع های خانوادگی برای انسجام دهی فعالیت ها، شناسایی و معرفی شوند تا در نهایت با ثبت نام در سایت ترویج کتاب ارشاد و عضوگیری به تشکیل گروه ها و حلقه های کتابخوانی منجر شود.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر یادآور شد: اعضای باشگاه برای رقابت در کتابخوانی بر اساس فهرست کتب و منابع درنظر گرفته شده، نسبت به خرید کتاب ها با 50 درصد تخیف به کتابفروشی ها اقدام کرده و با مطالعه، ارزیابی، چرخش کتاب در میان همسالان، برقراری ارتباط مستقیم با نویسنده و تهیه فیلم با موضوع معرفی کتاب، بتوانند در مراحل رقابت شهرستانی و کشوری شرکت کنند.

وی از کلیه ادارات و نهادهای مرتبط و علاقمندان به تأسیس باشگاه ها خواست آمادگی خود را برای شرکت در دوره آموزش مربی به اداره ارشاد ملایر اعلام کنند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر ادامه داد: ظرفیت ها و توان بالایی برای ارتقای فرهنگ کتابخوانی در شهرستان وجود دارد و امیدواریم با همکاری مردم و دستگاه های فرهنگی، این طرح در ملایر و روستاها به خوبی اجرا شود تا با فعالیت تصویرگران و مربیان کتابخوانی، شاهد تأثیر آن در رونق چشمگیر مطالعه در مردم باشیم.

منبع خبر

agent نویسنده: موسسه فرهنگی هنری ترنم یار مهربان خاوران

برچسب ها:
می پسندم (۶) نمی پسندم (۰)
جستجو نوشته ها
سایر نوشته های نویسنده

مسابقه کتابخوانی هیچکس کامل نیست
مسابقه کتابخوانی هیچکس کامل نیست
از سوی دفتر مشاور رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز در امور بانوان و...

مسابقه ملی کتاب ۳ دقیقه‌ای در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
مسابقه ملی کتاب ۳ دقیقه‌ای در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
دومین دوره مسابقات ملی کتاب سه دقیقه‌ای به همت سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی در سطح...

مسابقه کتابخوانی وصیت نامه الهی سیاسی حضرت امام خمینی (ره ) در دانشگاه لرستان
مسابقه کتابخوانی وصیت نامه الهی سیاسی حضرت امام خمینی (ره ) در دانشگاه لرستان
به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه لرستان ، اداره خانه های فرهنگ و فعالیت های...

مسابقه کتابخوانی « گلستان یازدهم»
مسابقه کتابخوانی « گلستان یازدهم»
به گزارش خبرنگار cbo علیرضا رحمانزاده مدیر فرهنگی اجتماعی سازمان بسیج فرهنگیان کشور با...

ارسال نظر برای «ترویج کتابخوانی با طرح جام»

برو بالا